top of page
Bijenkorf klaar voor honingproductie

BEE MY QUEEN

Uw lokale imker

Citroenschil / Gember honing 250 gr

Citroenschil / Gember honing 250 gr

€ 8,00Prijs
incl.BTW

Honing met citroenschil en gekonfijte gember is een ware symfonie van smaken die de zintuigen prikkelt en de smaakpapillen meeneemt op een onvergetelijke culinaire reis.

Deze natuurlijk heerlijke honing wordt vervolgens verfijnd door de subtiele toevoeging van vers geraspte citroenschil. De citroenschil voegt een levendige en lichtzure toets toe, waardoor uw zintuigen onmiddellijk worden gewekt. U kunt bijna de frisse en bruisende citroenaroma in elke druppel honing proeven.

Maar daar stopt de ervaring niet. De gekonfijte gember, met zijn warme pittigheid en lichte zoete noot, completeert deze smaaksymfonie. De stukjes gekonfijte gember voegen een unieke diepte van smaak toe aan de honing, waardoor een perfecte balans ontstaat tussen zoet, zuur en kruidig.

Deze honing met citroenschil en gekonfijte gember is een waar culinair juweel. Het kan worden gebruikt om een kopje thee te zoeten, om pannenkoeken te bedekken, om fijne kazen te begeleiden of gewoon om lepel voor lepel van te genieten voor een verfijnde smaakervaring. Elke hap is een smaakexplosie, een ontmoeting tussen de zachtheid van de honing, de frisheid van citroen en de warmte van gember.

Ontdek de magie van deze harmonieuze smaakcombinatie

    bottom of page